Bygg på tomten

Goddag bloggen och välkomna till ännu ett blogginlägg. Jag brukar oftast skriva om vad för roligt jag gör på min fritid och det kommer jag även att göra denna gången förutom att det inte är så roligt längre. Utan den här gången tänkte jag skriva lite om bygg och om mitt senaste projekt som jag ska ta tag i nu under helgen. Ibland får man ägna sig åt andra saker på sin fritid, men det här ska faktiskt bli lite roligt och framförallt när det är klart. Vad för kunskaper inom bygg kan jag tänkas ha tror ni och jag skulle nog säga att träslöjd under min tid i skolan är min största merit. Men det är inte så att jag hade tänkt att smälla upp ett hus i Västerås direkt utan jag hade faktiskt bara tänkt bygga mig en liten altan. Efter att ha läst på lite på internet så ska det inte vara så avancerat utan det här ska jag nog kunna klara av utan några större problem. Jag satt faktiskt och kikade runt lite igår kväll på hur man skulle kunna inreda en altan och det var en idé som jag fastnade lite extra för. En idé som egentligen inte kräver några som helst kunskaper inom bygg eller snickeri. Jag vill väldigt gärna ha en soffa på min kommande altan och då såg jag några som med hjälp av lastpallar hade byggt en soffa. Perfekt tänkte jag som arbetar på lager, vi har ju hur många lastpallar som helst och det kan nog inte skada att ta med sig ett gäng hem. Fördelen med att bygga en soffa på det här sättet är att jag själv kan välja hur stor den ska vara, det enda som jag behöver göra är att köpa lite mjuka dynor att sitta på.