Byggfirma i Norrköping och bokhylleprojekt

Hej på er alla fina i solskenet!

Ni vet ju att jag gärna delar med mig av fritidssysslor och pysselprojekt, så idag ska ni få höra om en bokhylla vi bygger här hemma. Jag har sån himla tur att vara gift med en man som jobbar på en byggfirma, att ha en hantverkare hemma kommer väl till hands många gånger kan jag säga. Vi bor i ett hus i Norrköping och bara det at bo i hus så finns det ju ofta saker att bygga och fixa, men dessutom kommer ofta jag på olika projekt. Så då frågar jag om han kan fixa det.

Min man jobbar som anställd på en ganska liten byggfirma men som det går väldigt bra för. Det var en vän till honom som han jobbat tidigare med som startade egen byggfirma och hörde av sig och frågade om min man ville börja jobba med honom. Min man vägde för och nackdelar i och med att det var en helt nystartad firma men tillslut vägde nyfikenheten och fördelarna över så han tackade ja. Det märks att han trivs väldigt bra och det gör mig så glad att veta.

Det senaste projektet här hemma var att bygga en inbyggd bokhylla i vardagsrummet som blev klar i helgen, så nu tog mitt arbete över med att måla den och sedan ställa upp och inreda så som jag tänkt mig. Det kommer bli så fint, jag har en klar vision över resultatet och han har verkligen lyckats bygga den precis så som jag föreställde mig. När jag målat den så ska jag ställa in lite böcker, vaser och fotografier bland annat och så har vi ett större utrymme i mitten för tvn.

Jag ser fram emot att få komma hem i eftermiddag och få fortsätta med mitt projekt, men först ska jag jobba några timmar till. Så länge önskar jag er en fortsatt fin dag!