En byggfirma från Uppsala bygger vår nya altan

Hejsan på er alla goa och glada

Den här veckan har vi en byggfirma från Uppsala hemma hos oss som ska bygga altan vilket ska bli så himla härligt att kunna använda i sommar. Vi har haft en stensatt uteplats men som varit i behov av att rustas upp, så när vi funderade på om vi ville göra om plattorna eller om vi skulle bygga altan så blev det fler fördelar med en altan.

Vi fick tips av en byggfirma i Uppsala från en granne som också anlitat de för att bygga både altan och garage. Eftersom de varit så nöjda så kände vi att vi också ville anlita dem. De har redan fått upp stommen på bara några dagar och jag är helt övertygad om att det kommer bli toppen. Tänk snart kan vi sitta där ute och äta våra helfrukostar, grilla om kvällarna och ligga och lapa sol på lediga semesterdagar – det går nog att känna hur mycket jag ser fram emot detta.

I helgen ska jag åka och köpa några stora krukor och plantera lite växter så att det blir fint och ombonat. Utemöblerna köpte vi nya förra året och de trivs vi superbra med så det känns skönt att vi inte behöver köpa det. När de är klara med altanen så är det egentligen bara värmen som saknas. När det blivit lite varmare så ska vi bjuda hem lite vänner och familj på en trädgårdsfest tänkte vi, då blir det grillat, glass och kubb tror jag – sanna sommarklassiker! Vilken go känsla det spred sig i magen av att tänka på det, den känslan ska jag försöka hålla kvar vid nu när jag ska jobba vidare här. Ha nu en helt underbar dag så hörs vi säkert snart igen.