Strömmagården, ett paradis

Ett par gånger om året, minst, hyr jag stuga i vackra Tingsryd och jag tycker så mycket om att få åka iväg på semester till Strömmagården. Jag har så fina minnen från Strömmagården och varje gång jag på nytt hyr stuga i Tingsryd så kommer jag hem med fler fina semesterminnen. Särskilt mitt i vintern drömmer jag mig tillbaka till vackra sommardagar som har spenderats på Strömmagården. Jag vet inte vad för slags semestrar ni föredrar, kanske att ligga i hängmattan men det är i alla fall inte min melodi. Jag vill ha att göra hela tiden, det är livskvalitet för mig. När jag kommer till Strömmagården kan jag vara med på jakt, fiske, kräftfiske, skogspromenader och en hel del andra aktiviteter. Min systers barn som är 7 och 9 år gamla har varit med ett par dygn och de pratar ständigt och jämt om hur roligt de hade det och om en månad är det dags för mig och systerbarnen att ännu en gång ta vår tillflykt till Strömmagården ännu en gång. Det är ett riktigt litet semsesterparadis och man kan faktiskt hitta helt fantastiska semesterupplevelser på nära håll. Sverige är fantastiskt och när man hyr stuga i Tingsryd på härliga Strömmagården får man upplevelser i överflöd och naturen och dess rikedomar som en extra bonus, naturen är gratis och att hyra stuga är om inte gratis så i alla fall mycket prisvärt. Strömmagården tror jag nog att de flesta kommer att tycka om att åka till.