Grävning för en pool

Hejsan hoppsan bloggen!

Jag håller på med lite grävarbeten hemma på tomten i Sölvesborg men det går lite sådär så jag tänkte faktiskt att jag skulle anställa någon hantverkare som har de rätta redskapen och maskinerna för att kunna utföra grävarbeten. Tanken är att jag ska bygga en liten pool så att vi kan ha det lite gött nu i sommar, varken jag eller barnen gillar att bada i sjö eller hav så då är en pool den bästa lösningen. Även fast vi har ganska nära till vatten där vi bor så känns det riktigt lyxigt att bara kunna gå ut på balkongen för att ta sig ett dopp. Jag är faktiskt lite stolt över att jag tog tag i det här ordentligt och inte bara lät det vara. I vanliga fall så hade det här förblivit en vision och sen hade det fått vara bra med det, det är nämligen så det brukar se ut för mig men den här gången tog jag tag i det ganska omgående. Sen kanske jag tog mig lite vatten över huvudet när jag bestämde mig för att genomföra grävarbeten på egen hand, men det är inte så att jag har hunnit att förstöra någonting. Med tanke på att jag inte hade någon grävmaskin så har jag inte kommit särskilt långt ner, utan det är nästan så att jag bara har skrapat lite på ytan. Förhoppningsvis kan jag få tag på någon i veckan som kan hjälpa mig med det här, vi får se lite vad som händer. Det är en hel del annat på jobbet som jag också måste fixa också, men jag tror nog att det ska finnas en lucka för att kunna komma igång med arbetet så fort som möjligt. Jag längtar verkligen till den dagen då jag kan ta ett dopp i poolen.