En helg nere i stugan

Hejsan hoppsan bloggen! Nu äntligen är det premiär för en hel helg nere i Varberg, det ska bli otroligt skönt och jag har faktiskt ganska omfattande planer för stugan där nere så jag kommer nog inom den närmaste tiden att kontakta en byggfirma som ska få hjälpa med att få stugan tillbaka till sina glansdagar. Det var väldigt många år sedan som våran stuga kunde anses som modern, men jag har aldrig kontaktat något byggföretag för att få någonting gjort. Jag kan anse att den lite nostalgiska inredningen ger en viss charm och att det är så det ska vara i en stuga. Men våran stuga var liksom nostalgisk för sådär tjugo år sedan typ, så nu får man väl se den som förhistorisk på snudd till k-märkt. Skämt åsido, det jag försöker säga är att jag tror det har blivit dags att få hit en byggfirma som kan göra någonting åt det här. Det kommer krävas ett byggföretag med hög kvalitet för det är en totalrenovering som vi pratar om och då vill jag inte ha något halvdant arbete, det hade jag kunnat fixa själv i så fall. Någon gång i framtiden när man börjar bli till åren och tänka på pensionen så är planen att jag och min fru ska bo där permanent. Då kommer det dock inte bara krävas en byggfirma utan även en fru, annars får jag bo där själv. Det är nog enklare att få tag på ett byggföretag än vad det är att få tag på en tjej, men det kanske kommer med tiden. Nu är det inte mer än en halvtimme kvar på den här arbetsveckan och jag har redan packat ner alla kläder så det blir att bege sig av till Varberg direkt efter jobbet så att jag kan komma ner i tid.