Fastighetsservice till föreningen

Tjenare bloggen! Nu tänkte jag faktiskt ta att anlita lite fastighetsservice till vårat hus i Solna, det är lite av min uppgift som ordförande i bostadsrättsförening. Jag har ansvaret att se till så att huset inte har några brister men även att det ser inbjudande ut för oss som bor här men även för gäster som kommer på besök. Egentligen ville jag inte var ordförande men ändå så var jag den som fick mest röster och då kunde jag inte riktigt med att säga nej till uppdraget. Jag tror dock att jag kommer passa bra som ordförande, jag har många år på nacken som fastighetsskötare så det här med fastighetsservice och att ta hand om bostäder är något som jag har erfarenhet av. Enda skillnaden är att jag nu slipper utföra någon fastighetsservice, utan jag kan egentligen bara sitta och titta på samtidigt som någon annan gör det. Jag har även förmånen av att jag några dagar i veckan arbetar hemifrån så om det skulle vara något i huset som strular så kan jag åtgärda det någorlunda omgående. Vi bor dock i ett ganska nyrenoverat hus i Solna så jag har svårt att föreställa mig att den situationen skulle uppstå med tanke på att det mesta här är utbytt. I övrigt så vet jag inte riktigt vad det innebär att vara ordförande i en bostadsrättsförening och det är skiljer nog sig lite på om det är en stor förening eller inte. Därför är det nog tur att vi är en liten förening där alla i huset i princip känner varandra, de flesta har bott här i flera år så det blir att man springer på varandra i trappuppgången och växlar lite ord eller att man tjötar lite över balkongen. Nä nu måste jag slänga på mig löparskorna och ta en joggingtur innan frugan kommer hem, ni får ha det så bra.